Www.somaliunit.com :: view topic – zalige sex bestaat dat?

View previous topic :: View next topic   Author Message theplayer2004
Regular

Joined: 25 Nov 2004
Posts: 24

PostPosted: Tue Feb 08, 2005 8:55 am    Post subject: Zalige Sex Bestaat dat? Reply with quote

Ik vraag me af bestaat Zalige sex of pijne Sex hangt van af met die persoon die je doet!…. zeggen somige vrouwen die maagd zijn wahahahahahahah Goorlappen je dachten wel he viespeuken trouwens wat doen jullie in mij topic stelletjes viespeukenje ziet sex staan gelijk komen jullie kijken als ik jullie was zou ik schamen en me zelf beraven zo als een somaliosche gezegde zegt.

much love and sex and rudenis to you people especially the girls with big boobs and booty.. love you and shake that ass

De Machtige Slimme zeer sexy genaamd theplayer Zegt moge dood jullie op bed bezoeken en wens jullie zeer slechte leven toe.verder wens ik jullie sars toe

Back to top imaan
Newbie

Joined: 25 Nov 2004
Posts: 12

PostPosted: Tue Feb 08, 2005 3:34 pm    Post subject: Reply with quote

om er mee te beginnen waar heb je het over?

al kan je geen nl kan typen doe het dan aub ook niet

bespaar je de moeite

en waar wil je heen met je gebroken verhaal?
Back to top
View user's profileSend private message
theplayer2004
Regular

Joined: 25 Nov 2004
Posts: 24

PostPosted: Tue Feb 08, 2005 8:28 pm    Post subject: shut the hell up Reply with quote

Nayaaa Qumayo siil weey moet jij zo nodig zeggen het is wel mij topic dus gedraag je gore wijf mij nederlands is beter dan die van jou noem je mij gebroken. ceebta en weet je waarom je hem niet begrijpt achterlijk kind omdat je maagd bent vuile engerd maar ja ik begrijp je situatie niemand wilt je bonken… ook ben je zo eng en gierig ik kan voor je regelen(Bush) just holla at me gir

Don’t hate what you can not diss or hurt!!!l

Back to top imaan
Newbie

Joined: 25 Nov 2004
Posts: 12

PostPosted: Tue Feb 08, 2005 9:06 pm    Post subject: Reply with quote

haha in plaats dat je iemand voor mij gaat regelen

regel eerst iemand die jou nl taal kan leren

want zo kan niemand met je verder disscusieren
Back to top
View user's profileSend private message
amira19
Newbie

Joined: 03 Dec 2004
Posts: 4
Location: m* chester

PostPosted: Wed Feb 09, 2005 9:34 am    Post subject: Reply with quote

hey maare geplayed2004, ga je weer beginnen.heb je paar weken al die dissen van de somameiden kunnen verwerken en nou begin je weer. ga een kankerleven zoeken man
_________________
amira
Back to top theplayer2004
Regular

Joined: 25 Nov 2004
Posts: 24

PostPosted: Wed Feb 09, 2005 5:32 pm    Post subject: shut up bitch Reply with quote

wie zegt dat ik gedist bent vuile hoer eerder jullie dan ik ik ging niet huilen door te zeggen stop zo is niet goed je moet niet zo praten stelletjes hoeren voor al jij net van je werk gekomen genoeg gebukt in centraal station vuile aids producerende hoer. je moet je bek houden voor dat ik je te plekke verkracht gore stinkende bitch nayaaa die balhaar van deze site haalt mij topics weg anders zou ik elke dag jullie met plezier bledigen.

geloof me hoer dit is de begin de komende maandag ga ik 1 vooor 1 jullie uitschelden ik wens jou sars en aids toe en bliksem toe en vergeet niet hou je aan de regel jij kanke mogool en ga naar school heb je nodig als je me wilt dissen maar dat betwijfel ik jij mij dissen wahhaha

peace out Ho

Back to top Nastygirl
Newbie

Joined: 09 Feb 2005
Posts: 7
Location: overal en nergens

PostPosted: Wed Feb 09, 2005 6:08 pm    Post subject: Reply with quote

heey jochie

waar heb je nou last van? en vanwaar al die haat voor de dames mannetje

kan je niet gewoon normaal communiceren met mede mensen zonder gescheld en niemand af te kraken? of zit je in de pubertijd en heb je last van ontwikkelende hormonen ofzo Question

Peace and Love

Later
_________________
Im that chick Who gets you back i u fuck around i ll beat you down!

dnt be mad cuz i put your shiit on fire nigga!

Back to top
View user's profileSend private message
theplayer2004
Regular

Joined: 25 Nov 2004
Posts: 24

PostPosted: Thu Feb 10, 2005 10:00 am    Post subject: Say what girl Reply with quote

hoe bedoel je dat ik last heb van mijn hormonen bitch als ik er last van had, dan had ik je allang gebonkt vuile bitch. Jij vieze slet wat denk je om zo tegen mij te praten, ik leef ervoor om zo tegen jullie te praten vieze hoer, wat doe je nou stoer. Wat denk je ik woon al 3 jaar in Nederland en ik kan het beter dan je moeder.

Ok ben zo terug om wat meer te schrijven.

Jou lief hebbende pooier

Back to top bubbelicious
Die Hard

Joined: 18 Dec 2004
Posts: 88

PostPosted: Thu Feb 10, 2005 1:10 pm    Post subject: Reply with quote

WAHahhah ik weet al wrm the player zich zo gedraagt Hij is geplayd d0or een meisje waar hij heel veel van hield en zij heeft um gwn geplayd WAHahha l0olzz.. Damnzz the player je kunt je nu beter Geplayd player 2005 noemen Laughing Je mag me nu uitschelde Maar onthoud ik ben niet geplayd WAhahhaha
_________________
….Bubbelicious in da house…
Back to top
View user's profileSend private message
media
Newbie

Joined: 10 Jan 2005
Posts: 11

PostPosted: Thu Feb 10, 2005 1:27 pm    Post subject: zielige qaxooti Reply with quote

qaxooooooooooooooooti in tha house
Back to top
View user's profileSend private message
MJ – Moh
Die Hard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *